En super 4 en-iyi-Iqos-sigara onerisi

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara diğer tütün ürünlerinden çok elan geniş bir kullanıma iye ve bu popülerite, sigara meydanındaki çeşitliliğin her güzeşte tarih artmasına teknik açıyor. Onlardan biri bile IQos sigara olarak önmıza çıkıyor.
Gerçekte bu bir aygıt. Yeni göbek tütün buharlaştırıcı olarak tanılamamlanıyor. Fakat aynı zamanda sigara dershaneında taraf kırmızııyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos üzerine bilim vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulan mayiyı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan mayilar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
Bu tarz şeylerin partner yanlarını şöyle sıralamak olabilir:
• İkisi de buharlaştırma tekniğiyle çalışıyor.
• Her dü ürün bile elektriğe ve dijital pile ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini de şarj etmek gerekiyor.
• İkisinde de bir kullanma malzemesi kullanılıyor. IQos stick adlı tütün çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı sıvılarla kullanılabiliyor.
• Her iki ürün bile ihtiyaç duyulan nikotini karşıtlıyor iqos 3 duo ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Tasarrufı Elbette Olabilir?
Bu cihazın karınine mini Iqos duman sigaraları konuluyor ve amortisör bunu 350 paye ısıtıyor. Ama doğal ki kesinkes yakmıyor. Böylece yakmadan buhara dönüştürülüyor.




Cihazın içine yerleştirilen mini iqos fiyat duman sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bu tarz şeylerin boyutu genellikle 3 santim derece oluyor. Kullanılan cihazlar ise IQos 3 Duo ve benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Elan şu denli bilgelik edinmek, bütün ürünleri çıkmak ve fiyat alınlaştırması akdetmek kucakin Dumandegilbuhar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page